a r i l  J o e y ' s
Assalamualaikum dan salam sejahtera,terima kasih kerana sudi blog aril yg tak seberapa dan tak famous ni,hehe.aril harap bila rakan-rakan blogger datang sini aril boleh kongsi sedikit pengisian bersama anda semua.Kalau ada post mencurigakan ianya di edit oleh admin ke-2.Harap maaf jika ada sebarang persamaan di dalam entry dan sebagainya.PEACE!


Good luck for S P M dan S T P M

Labels:

Salam Ukhuwah



kali ini aku pon da blurr la nak post pasal ape
jadi aku amek kesempatan yang ade ni
untuk mengucapkan selamat berjaya kepada
yang nk amek spm pada hari ni.:)

hehehehe


good luck from ARIL !!!




P/s : ni zaman aku dulu2 la nihh..hahaha..mcm2 hal la.




 Berjuang tok masa hadapan



4 sayang aril:

teringat pulak spm dlu2 :PP


hehe.same la.post ni tok adek2 jek..hehe


teringat la spm tahun dulu2... rasanya dah lebih 10 tahun tinggalkan zaman spm


dreamlogic mest score kan..haha..aril men2 jke dlus


Selamat Datang kepada blogger-blogger yang chantek dan hensem!

p r o t e s ! !

Photobucket

M e h L a KLIK!


B o l e h U s h a !

P e l a w a t !

hit counter

U p T r a f f i c !

U n i K L B l o g g e r

Followers


A r i l J o e y's