a r i l  J o e y ' s
Assalamualaikum dan salam sejahtera,terima kasih kerana sudi blog aril yg tak seberapa dan tak famous ni,hehe.aril harap bila rakan-rakan blogger datang sini aril boleh kongsi sedikit pengisian bersama anda semua.Kalau ada post mencurigakan ianya di edit oleh admin ke-2.Harap maaf jika ada sebarang persamaan di dalam entry dan sebagainya.PEACE!


T o p 10 !

Labels:
Salam kawan-kawan!
hari ini aril nak post something..pssssttt..
jangan bagi tahu org lain taw..ehek :)

so, bagi anda yang bercinta
ayat-ayat yang ade dalam top 10 
ini lah yang selalu anda akan dengar
apakah T o p 10?


ok sekarang aril akan huraikan satu persatu...
ianya sangat simple
tetapi
membawa seribu makna kepada seseorang..
yang bercinta la..
yang tak tu jangan komen apa-2..hak3 :)


inilah dia...

TOP 10 :

1. Thanks for everything :(

2. Hope awak jaga diri elok-2 dan bahagia bersama si dia..

3. Maafkan saya untuk segalanya

4. Semua ini salah saya

5. Biar la Tuhan yang tentukan jodoh kita

6. Mungkin kita tak de jodoh 

7. Engkau sentiasa dalam doa ku

8. Saya sakit saya tak nak awk sedih :(

9. Saya mengaku saya ade orang lain..

10. Saya sedar siapa diri saya..


 Gambar 1 : salah paham agaknya..hihi



Gambar 2 : pening pale

P/s :ayat ini adalah olahan semata-mata ..tiada kene mengena dengan sesiapa
samaada masih hidup atau sudah meninggal..enjoy :) peace yo !!!
10 sayang aril:

mmmm mengaku ada orang lain ... :(


ada lgi. pkataan maaf! susa sgt nk kluarkan. keh


yeker?pika slalu wat la ni ek :)


Heee..Naseb bulat takde kapel ngan sesape walaupun saya hensem..

Episod 5 Blog Budak Bulat dah kuar


huhuhu, stress klo b'cinte bile keluar ayat mcm tu .


Selamat Datang kepada blogger-blogger yang chantek dan hensem!

p r o t e s ! !

Photobucket

M e h L a KLIK!


B o l e h U s h a !

P e l a w a t !

hit counter

U p T r a f f i c !

U n i K L B l o g g e r

Followers


A r i l J o e y's