a r i l  J o e y ' s
Assalamualaikum dan salam sejahtera,terima kasih kerana sudi blog aril yg tak seberapa dan tak famous ni,hehe.aril harap bila rakan-rakan blogger datang sini aril boleh kongsi sedikit pengisian bersama anda semua.Kalau ada post mencurigakan ianya di edit oleh admin ke-2.Harap maaf jika ada sebarang persamaan di dalam entry dan sebagainya.PEACE!


P a k P a n d i r's Story

Labels:
Pada suatu petang , pak pandir telah ke pasar untuk membeli barang dapur , sekembalinya dari pasar , pak pandir menyuruh isterinya menyiang ikan yang telah dibelinya 
si isteri: bapaknya! macam mana nak siang ikan ni? ikannya hidup lagilah
pak pandir: apa yang susah sangat tu?
si isteri: takkan nak ketuk kepala ikan ni pulak, tak sampai hatilah
pak pandir: ala maknya, remdam saja ikan tu dalam air, lemaskan saja ikan tu. sekejap lagi matilah
si isteri: &*%$#@!? 

janji aku update..haha
3 sayang aril:

muahahahaha

bengong pakpandir sme je


Selamat Datang kepada blogger-blogger yang chantek dan hensem!

p r o t e s ! !

Photobucket

M e h L a KLIK!


B o l e h U s h a !

P e l a w a t !

hit counter

U p T r a f f i c !

U n i K L B l o g g e r

Followers


A r i l J o e y's