a r i l  J o e y ' s
Assalamualaikum dan salam sejahtera,terima kasih kerana sudi blog aril yg tak seberapa dan tak famous ni,hehe.aril harap bila rakan-rakan blogger datang sini aril boleh kongsi sedikit pengisian bersama anda semua.Kalau ada post mencurigakan ianya di edit oleh admin ke-2.Harap maaf jika ada sebarang persamaan di dalam entry dan sebagainya.PEACE!


Tahniah S E P A H !

Labels:
Assalamualaikum
selamat sejahtera semua :)

al-maklumlah da lama tak ber update blog ni..
tapi tak pe la sebab tak de benda pon nak di update.
banyak tido je cuti sem ni.hehehe
SEMALAM.
merupakan final Maharaja Lawak minggu 13
Antara finalist-finalist nya ialah :

SEPAH
JAMBU
JOZAN 
NABIL


ape yang membuatkan aril minat dengan sepah ni ( bukan kutuk group lain ye) sebab
lawak diorang lebih tersusun dan ade dalam kehidupan seharian.
so mereka lebih terkenal dengan panggilan 


 'BUJANG LAPUK MODEN'


Sepah Pictures, Images and Photos

Hal ini kerana lawak mereka lebih kepada peradaban kaum melayu
dan kita semua tahu lawak yang di tunjukkan 
tidak asing lagi natural dan juga best !



kat bawah ni korang leh usha :




Tahniah sekali di ucapkan. harap tak sampai kat sini aje )

4 sayang aril:

best eh..haha..same3..


Sepah best.. Jozan pon best.. sokong dua2..


yang tu tak di nafikan..hehe :)


Selamat Datang kepada blogger-blogger yang chantek dan hensem!

p r o t e s ! !

Photobucket

M e h L a KLIK!


B o l e h U s h a !

P e l a w a t !

hit counter

U p T r a f f i c !

U n i K L B l o g g e r

Followers


A r i l J o e y's