a r i l  J o e y ' s
Assalamualaikum dan salam sejahtera,terima kasih kerana sudi blog aril yg tak seberapa dan tak famous ni,hehe.aril harap bila rakan-rakan blogger datang sini aril boleh kongsi sedikit pengisian bersama anda semua.Kalau ada post mencurigakan ianya di edit oleh admin ke-2.Harap maaf jika ada sebarang persamaan di dalam entry dan sebagainya.PEACE!


apabila K A W A N baik sendiri menjadi lawan

Assalamualaikum semua!!!
Alhamdullilah hari ini cuaca pon baik.
sedap mata memandang.hihi
Tapi....
yang tak seronok nya perangai manusia la.
aril bukan nak tunjuk jari pada sesiapa.
cuma hari ini rasa agak mara sikit..
perkara ini berlaku kepada kawan-kawan aril
di mana di khianati kawan nya sendiri.
Seeloknya kawan adalah org yang terdekat kepada kita
walau apa situasi sekali pon.

SUSAH , SENANG

dia lah kawan kita...ok.
Entry kali ini aril hanya ingin berkongsi pendapat dengan 
rakan-rakan blogger sekalian apabila 
berdepan dengan orang yang sebegini rupa.
Maksud nya tikam dari belakang.

kalau ikut aril mmg nak tumbuk jek..hehe..
Sebagai seorang manusia kita haruslah bermaaf-maafan
seandai kita berbuat salah kepada org lain 
tak kisah la tua atau muda
yang penting hilangkan semua ego yang ada
pada kita
*cehh..nasihat orang plak..hehe


sampai sini untuk hari ini
tibe-tibe tak de mood nak menaip :)
kawan - kawan semua kalau rajin boleh bagi nasihat..
saya dengar je.


adib dan aril johari
*ketika melepak bersama rakan-rakan..haha

P/s : kawan tetap kawan

6 sayang aril:

dah name pun manusia kan...mcm2 la perangai...ada yg baik ada yg jahat...so pandai2 la kita nilai diri kita n kawan masing2


hehe..sokong 100 %..oh ! manusia.


anta balai je sape yg men tikam tikam tuh.










;)

*eh Mu ke chellshiit tuh.
tetibe nk rabun. halahaiiii


ehh..MU la sygg..haha


Selamat Datang kepada blogger-blogger yang chantek dan hensem!

p r o t e s ! !

Photobucket

M e h L a KLIK!


B o l e h U s h a !

P e l a w a t !

hit counter

U p T r a f f i c !

U n i K L B l o g g e r

Followers


A r i l J o e y's